tsv trailers & parts

ONTDEK ALLE
MOGELIJKHEDEN

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK
BIJ EEN VESTIGINGEN BIJ JOU IN DE BUURT

VIND HIER ONS UITGEBREIDE AANBOD VOOR TRANSPORTREPAIR, KEURINGEN & CARROSSERIE WERKZAAMHEDEN

Onderhoud en reparatie aan opleggers of getrokken materieel, maar ook de APK- en laadklepkeuringen behoren tot het dienstenpakket. Bovendien zijn wij gespecialiseerd leverancier van traileronderdelen.

SCHADE WERKPLAATS

Schade oplopen is al vervelend genoeg. Wij nemen in het geval van schade aan jouw truck of trailer dan ook graag alle zorg voor het herstel volledig uit handen.

CARROSSERIE WERKZAAMHEDEN

Voor de opbouw van jouw carrosserie bent u bij TSV aan het goede adres. Denk aan montage, schade herstel of maatwerk.

ONDERHOUD

Onze monteurs staan 24/7 klaar om jouw truck en/of oplegger te voorzien van al het nodige onderhoud en eventuele reparties.

ALK KEURING

ZET VEILIGHEID VOOROP
DOE JAARLIJKS EEN AUTOLAADKRAAN KEURING

Een autolaadkraan keuring is verplicht volgens de Arbonorm. Vanwege het intensieve gebruik van autolaadkranen is voldoende onderhoud van groot belang om de veiligheid te garanderen. Wij begrijpen dat u uw autolaadkraan veelvuldig en efficiënt wilt gebruiken, maar daarnaast vinden wij dat veiligheid altijd centraal moet staan. Daarom adviseren wij u te voldoen aan de wettelijke verplichting door een jaarlijkse keuring uit te laten voeren. U ontvangt dan een certificaat waarmee u aantoont dat uw autolaadkraan veilig is. Daarmee laat u zien dat u voldoet aan de veiligheidseisen.

MAAK EEN AFSPRAAK:

Wij beschikken over een spuitcabine om zowel een vrachtwagen, kraan als trailer te spuiten

 

Neem direct contact op voor een afspraak of vraag naar de mogelijkheden in onze spuiterij:

TSV service onderdelen 24/7

Servicemagazijn

Bij het onderdelenmagazijn van TSV hebben wij een grote voorraad aan onderdelen in huis. Onderdelen voor een oplegger of aanhanger, zoals remdelen, verdelen, verlichtingsdelen, carrosseriedelen en opbouwdelen, kunnen wij vrijwel altijd direct leveren. Uiteraard kunnen wij ook de onderdelen voor trucks verzorgen. Omdat wij een HD PartsCenter van Intertruck zijn, kunnen onze klanten vertrouwen op kwaliteit en uitstekende dienstverlening.  

Neem direct contact op met een van de magazijnchefs:

Magazijnchef

TSV Geldermalsen

Magazijnchef

TSV Veenendaal

Laadklep specialisten

Of de laadklep nu gerepareert moeten worden of gekeurd: wij hebben de juiste specialisten en keurmeesters in huis!

TACHOGRAAF IJKEN

Het is verplicht om de tachograaf iedere twee jaar te laten ijken. Combineer dit met een APK-keuring en jij en jouw truck zijn  zo weer back-on-the-road

TRAILERS & OPLEGGERS

×