van dijk groep regelt het

alle services op een rij

bekijk hier hoe we jou van de beste
service kunnen voorzien

01

FINANCIERING
PASSEND BIJ JOUW WENSEN

Van Dijk Groep werkt samen met de grote Nederlandse banken en financieringsmaatschappijen. Ook hebben wij jarenlange samenwerkingen met Volvo Financial Services en Renault Financial Services.

Hierdoor zijn wij in staat om jou een financieringsaanbod te doen, dat past bij jouw wensen en uitdagingen. Dit kan variëren van een netto financiële lease tot een full service lease, inclusief reparatie, onderhoud, banden, verzekeringen en belastingen. Dit kan een korte of lange looptijd zijn, gebaseerd op vaste maandbedragen of kilometerprijs.

Ook bespreken wij graag samen met jou de mogelijkheden van sale en leaseback en wagenparkbeheer.

02

ONDERHOUDS- EN REPARATIECONTRACT
OP MAAT GEMAAKT

Een onderhouds- en reparatiecontract bestaat uit unieke componenten. In nauwe samenwerking met jou als klant stellen wij een het onderhoudsschema van jouw truck of bedrijfswagen op. Van Dijk houdt rekening met jouw specifieke bedrijfsomstandigheden. Wij weten als geen ander dat elk bedrijf, elke truck en elk persoon weer net even anders is en dat onze dienstverlening dient te voldoen aan jouw specifieke eisen en toepassing.

03

VERHUUR
MAATWERK & KLANTGERICHTE OPLOSSINGEN

Heb je op korte termijn extra transportcapaciteit nodig? Van Dijk Trucks heeft een uitgebreid arsenaal aan trucks en opleggers beschikbaar voor verhuur. Wij bieden je de mogelijkheid om voor zowel een korte als lange periode te huren. Wij kennen geen prijslijst omdat wij gaan voor maatwerk en klantgerichte oplossingen. Van Dijk Groep beheert de verhuurvloot vanuit de vestiging in Culemborg.

=

Grote vloot trucks van Volvo FH trekkers tot Volvo FL bakwagen

=

Alle trucks voldoen aan de laatste mileunormen

=

ADR mogelijk

04

SCHADEHERSTEL
OP MAAT VERZORGD

Schade oplopen is al vervelend genoeg. Wij nemen in het geval van schade aan jouw truck of trailer dan ook graag alle zorg voor het herstel volledig uit handen. Van Dijk Trucks beschikt over schadeherstelwerkplaatsen verspreid over Midden-Nederland.

05

WAGENPARKBEHEER
OP ELK TRANSPORTVRAAGSTUK EEN PASSENDE OPLOSSING

FLIQX is de leverancier van (financiële) diensten, data, informatie en vakmanschap, waarmee transporteurs en vervoerders in staat zijn hun wagenpark en chauffeurs optimaal te laten presteren. Het doel? Het verhogen van jouw profit of ownership.

06

TRAININGEN
DE BESTE INVESTERING IN CHAUFFEURS

Van Dijk Trucks biedt een uitgebreid trainingsprogramma aan dat voldoet aan de EU-richtlijn met betrekking tot de 35 uur verplichte nascholing van beroepsvrachtwagenchauffeurs (Code 95). De nascholing zorgt voor een hogere verkeersveiligheid, lagere kosten voor uw transportbedrijf en minder negatieve milieu-effecten.

De chauffeursopleidingen zijn een rendabele investering in de vakbekwaamheid van de chauffeur. De EU-richtlijn schrijft 35 uur nascholing verdeeld over een periode van vijf jaar voor om het Driver Certificate of Professional te behalen. Het cursusprogramma van Van Dijk Groep houdt rekening met de werksituatie van de chauffeur en omvat onder meer trainingen op het gebied van zuinig rijden, gezondheid, veiligheid, wetten en regelgeving.