van dijk regelt het

trainingen &
chauffeursdagen

LET OP!

1) Op 13 september 2021 ging de gewijzigde Richtlijn vakbekwaamheid in: er wordt een limiet gesteld aan hoe vaak een nascholingscursus herhaald mag worden in een nascholingscyclus van 35 uur. Wat er precies wijzigt leest u hier

2) Verliep of verloopt uw rijbewijs met Code 95 tussen 1 september 2020 en 1 juli 2021? Dan is uw Code 95 nog 10 maanden na de verloopdatum geldig. Vervalt uw Code 95 tussen 1 juli 2021 tot en met 31 oktober 2021? Dan is uw Code 95 nog 10 maanden na de verloopdatum geldig. Lees hier verder.

CRIMINALITEITSPREVENTIE

Tijdens de cursus Criminaliteitspreventie code 95 leer je welke technieken en methodes criminelen gebruiken om jouw lading afhandig te maken.

Deze training wordt gegeven bij Van Dijk Trucks Woerden.

DATUM

28 MEI – 16 PERSONEN

HET NIEUWE RIJDEN

De training ‘Het Nieuwe Rijden’ (HNR) leert chauffeurs om zo efficiënt mogelijk om te gaan met hun truck en de kosten voor brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden.

Praktijk training wordt gegeven bij Van Dijk Trucks op alle vestigingen.

DATUM

IN OVERLEG

RIJ-OPTIMALISATIE

Tijdens de training ‘Rij-optimalisatie’ (BBS) leert de chauffeur alles over passieve- en actieve veiligheidssystemen, technische kenmerken van de truck, uitbreiding van het verkeersinzicht en hoe je de truck optimaal kan benutten.

Praktijk training wordt gegeven bij Van Dijk Trucks op alle vestigingen.

DATUM

IN OVERLEG

VAN DIJK CHAUFFEURSDAGEN

Tijdens de gezellige Van Dijk Chauffeursdag komen er tal van leerzame en spectaculaire onderwerpen voorbij waarmee er theorie punten voor Code 95 verdient kunnen worden. 

 

 

DATUM

NOG NIET BEKEND

LET’S CONNECT

MEER WETEN OVER ONZE TRAININGEN?