Trainingen

DE BESTE INVESTERING IN DE VAKBEKWAAMHEID VAN CHAUFFEURS

Van Dijk Groep biedt een uitgebreid trainingsprogramma aan dat voldoet aan de EU-richtlijn met betrekking tot de 35 uur verplichte nascholing van beroepsvrachtwagenchauffeurs (Code 95). De nascholing zorgt voor een hogere verkeersveiligheid, lagere kosten voor uw transportbedrijf en minder negatieve milieu-effecten.

De chauffeursopleidingen zijn een rendabele investering in de vakbekwaamheid van de chauffeur. De EU-richtlijn schrijft 35 uur nascholing verdeeld over een periode van vijf jaar voor om het Driver Certificate of Professional te behalen. Het cursusprogramma van Van Dijk Groep houdt rekening met de werksituatie van de chauffeur en omvat onder meer trainingen op het gebied van zuinig rijden, gezondheid, veiligheid, wetten en regelgeving.

- De chauffeurstrainingen welke gehouden worden in april zijn allen volgeboekt -

 

Bekijk hier de beschikbare trainingen
 • Training digitale tachograaf

  De training geeft inzicht in wetgeving, zoals rij- en rusttijden en hoe deze effectief kunnen worden toegepast. Daarnaast leert men in meer over hoe men een positieve invloed kan hebben op de omzet van het bedrijf.
 • Zuinig rijden

  De training ‘Zuinig rijden’ leert chauffeurs om zo efficiënt mogelijk om te gaan met hun truck en de kosten voor brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden.
 • BHV Bedrijfshulpverlening

  In een korte tijd worden de vaardigheden aangereikt om de bedrijfshulpverlening in uw bedrijf (mede) gestalte te geven.

Agenda

 • Vanaf juli

  Zuinig rijden

  De training ‘Zuinig rijden’ leert chauffeurs om zo efficiënt mogelijk om te gaan met hun truck en de kosten voor brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden.
  Meer informatie & inschrijven >

Bel mij voor een afspraak

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Terug