Maatschappelijk verantwoord

 

ONDERWIJS

Scholenbezoek en kennismaken met techniek

Regelmatig bezoeken we scholen met als doel kinderen van de basisschool kennis te laten maken met het transport en te wijzen op de gevaren van onder meer de dode hoek. Door te zien, wordt het de kinderen duidelijk hoe groot een truck is en hoe moeilijk een chauffeur vanuit zijn cabine een kind kan zien.

Ook komen scholen Van Dijk Groep bezoeken voor hun beroeps/studiekeuze, kennis maken met de techniek.

Schoolbezoek van Van Dijk Groep

Scholen op bezoek bij Van Dijk Groep

TRUCKRUNS

Voor mensen met een beperking

Van Dijk Groep zet zich in mensen met een beperking. Elk voorjaar vindt er een truckrun plaats vanuit de Van Dijk vestiging in Woerden. In het najaar van 2016 zal voor de 30e keer 1000 assen worden gereden, een truckrun die eindigt bij de vestiging Culemborg. Wij doen dit vanuit ons hart en willen zowel de passagier als de chauffeur een geweldige dag bezorgen.

www.1000assen.nl

1000 assen Truckrun

FAIRWATER

Every Drop counts

Van Dijk Groep ondersteunt FairWater, dat projecten opzet voor schoon water in Afrika. Zij doet dit met de BluePump, een zeer betrouwbare en robuuste Nederlandse handpomp die tot 100 meter diep water kan pompen met zeer weinig onderhoud en daarbij minimaal 10 jaar kan pompen zonder onderbreking. Van Dijk Groep heeft een BluePump in Burkina Faso. Op de put die daar jaren geleden is geslagen, heeft Van Dijk Groep via Fairwater een robuuste Nederlandse handpomp laten plaatsen. Het is echt onze pomp, waarbij wij ook de verantwoordelijkheid hebben dat deze blijft werken.

www.fairwater.org

Fairwater
Terug