typisch van dijk

de garantie dat
het goed zit

van dijk voldoet aan alle keurmerken en eisen
en doet daarnaast altijd nog ietsje meer

CERTIFICATEN

VAN DIJK GROEP WINT VOLVO TRUCKS KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK

EN IS VOOR DE 12e KEER VERKOZEN TOT BESTE VOLVO TRUCKDEALERGROEP VAN NEDERLAND

BESTE VOLVO TRUCKDEALERGROEP

VAN NEDERLAND

$

Elk jaar wordt de prijs voor ‘Beste Volvo Trucks Dealer van Nederland’ uitgereikt aan een dealer in Nederland. In 2022 heeft Van Dijk Trucks deze prijs voor de 11e keer gewonnen. 

Jaarlijks wordt het REX-onderzoek uitgevoerd in opdracht van Volvo Trucks Nederland. De fabrikant onderzoekt de loyaliteit en tevredenheid onder de klanten van de diverse dealers. De vragen zijn onderverdeeld in de categorieën Sales & Delivery en Workshop & Parts. Vervolgens wordt er een top 3 bekendgemaakt. Dit jaar waren dat Van Dijk Trucks, BAS Trucks en Nebim Trucks.

‘Je weet wel dat er een uitreiking eraan zit te komen’, vertelt George. ‘Er was een top drie uitgebracht en ik wist dat we erin zaten. Daarna is het gewoon in spanning afwachten, want de andere dealers zijn ook echt goede collega-dealers. Als je hem dan toch weet te winnen is dat echt geweldig, zeker in een tijd waarin er krapte op alle fronten is. Dit is de hoogste onderscheiding die onze medewerkers van onze klanten kunnen krijgen!’

In 2021 heeft Van Dijk Trucks de hoogste gecombineerde score behaald in het klanttevredenheidsonderzoek voor Sales & Delivery en Workshop & Parts.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN BIJ VAN DIJK GROEP

MEER WETEN OVER ONS
UITGEBREIDE DIENSTENPAKKET?