Erkend Duurzaam

Erkend Duurzaam

Duurzaamheid zit in het DNA van Van Dijk Groep. Al onze Volvo truckwerkplaatsen zijn door BOVAG gecertificeerd als ‘Erkend Duurzaam’.

Van Dijk Groep streeft duurzaamheid in alle facetten van haar bedrijfsvoering na: in de omgang met personeel, inkoop en verkoop en zeker in de bedrijfsvoering als geheel. Dat maakt ons duurzaamheidsbeleid breder dan wat milieumaatregelen, want die zijn al wettelijk geregeld. George Seitzinger: “Duurzaamheid moet van binnenuit komen. Als iedereen binnen het bedrijf bewuste keuzes maakt, dan is certificering geen probleem. Het komt erop aan duurzaamheid als een automatisme in alle beslissingen mee te laten wegen. Dan wordt het breed en pas dan kun je met recht spreken van een omslag. Duurzaamheid is iets voor de korte, middellange en lange termijn. Het gaat om de toekomst van onze kinderen.”

 


 

E-Facturering

E-FACTURERING

Iets voor u?
Sinds augustus 2011 biedt Van Dijk Groep de mogelijkheid tot E-facturering. Dit systeem waarbij facturen niet meer per post maar via de mail als pdf attachment worden verstuurd, is een groot succes. Het dient vooral het gemak, want u krijgt tevens een eigen login en kunt via internet al uw facturen en dus ook de historie inzien. Inmiddels zijn er al duizenden facturen door Van Dijk op deze manier verspreid. Goed voor het milieu door minder papier, kostenbesparend en vooral gemakkelijk.

Wilt u ook gebruik maken van E-facturering? Neem contact met ons op.

Terug