typisch van dijk

‘Helpen is niet hetzelfde
als ja zeggen’

Ervaar het echte Van Dijk-gevoel

Wil je het echte Van Dijk-gevoel ervaren? Dan kun je het beste gewoon eens binnenlopen bij een van onze vestigingen in Midden-Nederland. Of je nu een stukje service, een nieuwe bedrijfswagen of een specifiek onderdeel zoekt, ons team en een warme bak koffie staan altijd voor je klaar. We gaan graag transparante partnerships aan met onze klanten. Dat betekent dat we eerlijk en soms een beetje eigenwijs adviseren. Helpen is namelijk niet hetzelfde als ja zeggen. En dat is nou typisch Van Dijk.

ONZE MISSIE

‘ONZE MISSIE IS DAT JIJ TEGEN ANDEREN ZEGT DAT WIJ DE BESTE DEALER VAN MIDDEN-NEDERLAND ZIJN!’

DUURZAAMHEID

ZIT IN ONS DNA

$

“Duurzaamheid moet van binnenuit komen. Als je als bedrijf namelijk niet duurzaam bezig wilt zijn kun je beter in bed blijven liggen. Het belangrijkste is dat iedereen binnen het bedrijf bewuste keuzes maakt en dat duurzaamheid als een automatisme in alle lagen en alle beslissingen meeweegt. Alleen dan kun je het verschil maken. Duurzaamheid is daarom iets voor de korte, middellange en lange termijn; wat je achterlaat is bepalend voor de toekomst.”

George Seitzinger, Algemeen Directeur Van Dijk Groep

MAATSCHAPPELIJKE PROJECTEN

WAAR WE ONS MET LIEFDE VOOR INZETTEN

‘Every drop counts’
Fairwater

Van Dijk Groep ondersteunt FairWater, dat projecten opzet voor schoon water in Afrika.

‘Truckrun voor mensen met een beperking’

1000 Assen

Stichting 1000 Assen zet zich al meer dan dertig jaar in voor mensen met een beperking. 1000 Assen is een jaarlijks terugkerend evenement, op de eerste zaterdag van september, waar een truckrun wordt georganiseerd voor mensen met een beperking.

‘Kennismaken met techniek’

Scholenbezoek

Regelmatig bezoeken we scholen met als doel kinderen van de basisschool kennis te laten maken met het transport en te wijzen op de gevaren van onder meer de dode hoek.