Trainingen

DE BESTE INVESTERING IN DE VAKBEKWAAMHEID VAN CHAUFFEURS

Van Dijk Groep biedt een uitgebreid trainingsprogramma aan dat voldoet aan de EU-richtlijn met betrekking tot de 35 uur verplichte nascholing van beroepsvrachtwagenchauffeurs (Code 95). De nascholing zorgt voor een hogere verkeersveiligheid, lagere kosten voor uw transportbedrijf en minder negatieve milieu-effecten.

De chauffeursopleidingen zijn een rendabele investering in de vakbekwaamheid van de chauffeur. De EU-richtlijn schrijft 35 uur nascholing verdeeld over een periode van vijf jaar voor om het Driver Certificate of Professional te behalen. Het cursusprogramma van Van Dijk Groep houdt rekening met de werksituatie van de chauffeur en omvat onder meer trainingen op het gebied van zuinig rijden, gezondheid, veiligheid, wetten en regelgeving.

 

Bekijk hier de beschikbare trainingen
 • Van Dijk Chauffeursdag (U-24)

  Tijdens de gezellige Van Dijk Chauffeursdag welke dit jaar gehouden zal worden in Enspijk komen er tal van leerzame en spectaculaire onderwerpen voorbij. Deze training biedt een prettige afwisseling van theorie en...
 • Digitale tacho (U-23)

  De training geeft inzicht in wetgeving, zoals rij- en rusttijden en hoe deze effectief kunnen worden toegepast. Daarnaast leert men in meer over hoe men een positieve invloed kan hebben op de omzet van het bedrijf.
 • Verkeerseducatie (U-47)

  Het doel van de opleiding Verkeerseducatie (U47) is het updaten en weer op peil brengen van de kennis van verkeers- en gedragsregels en de betekenis van verkeerstekens en aanwijzingen.
 • Zuinig rijden (W-01)

  De training ‘Zuinig rijden’ leert chauffeurs om zo efficiënt mogelijk om te gaan met hun truck en de kosten voor brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden.

Agenda

Terug