Van Dijk De Meern BV

Van Dijk De Meern Volvo FH

mei 8, 2020

vandijkdemeern.nl

  • FH 8×2 trekker
  • 540 pk motor
  • Slaap cabine

Van Dijk De Meern BV heef deze speciale Volvo FH540 8×2 Trekker met 145Tm Effer kraan vandaag in gebruik genomen. Van Dijk De Meern voert opdrachten en (complexe) projecten uit voor een diversiteit aan klanten in verschillende branches.
Tevens zijn zij door jarenlange ervaring, expertise, vakmanschap en materieel een betrouwbare partner ten behoeve van het (ver)plaatsen van luchtbehandeling units, koelmachines, UPS systemen, NSA/WKK installaties en CNC metaalbewerkingsmachines waarbij zij de afdeling maintenance support een actieve ondersteuning kan verlenen bij bedrijven en proces chemische plants tijdens onderhoud of stops. 

De 145Tm kraan is geleverd door @HSM Utrecht bv en betreft een Effer 1405 6S + JIB 6S welke uitgevoerd is met Crosstab (steunpoten uitschuifbaar tot voor de cabine) en een hydraulisch bedienbare 2.75 tons lier. Grootste voordeel van het Crosstab systeem is dat zware lasten dicht bij de kraanbasis opgepakt kunnen worden en een volledig 100 % tabel, ook als men voor de cabine werkt.

De basiskraan heeft een hydraulisch bereik van 15,25m, uitgevoerd met de jib heeft de kraan een hydraulisch bereik van 27,50 m. De kraan is uitgerust met Effer DLC, welke na het afstempelen van de autolaadkraan op het display van de afstandsbediening laat zien welke hijscapaciteit ieder mastdeel heeft. Door het Effer Wind and Drive systeem kan de kraan opgevouwen worden met jib en lier zonder de lierkabel of poelies te verwijderen. De RVS kistenwand achter de kraan is o.a. uitgerust met een hydraulisch klapmechanisme voor grote stempelplaten.

BEKIJK OOK DEZE 
bijzondere truck afleveringen