De mooiste Renault truck van Nederland

november 22, 2019

R

Afgelopen zaterdag is de mooiste Renault-truck van Nederland gekroond. Dit gebeurde tijdens de vierde editie van de Renault Trucks-Ambassadeursdag in Utrecht. Ardie Bull, eigenaar van Bull Pallets, heeft de eerste prijs in ontvangst genomen.

Ardie kreeg de beker overhandigd onder toeziend oog van alle aanwezige Renault Trucks-ambassadeurs.

Bull Pallets

De winnende Renault-truck is een T High Sleeper Cab, 480 pk uitvoering, die in een jaar tijd door Ardie volledig is gepersonaliseerd.

Ardie Bull heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en een succesvolle handel in pallets, Bull Pallets, opgebouwd. “Bull Pallets kiest voor dit model T omdat het de mooiste Renault-truck is die er is. Al mijn chauffeurs willen graag op deze Renault rijden”, aldus Ardie Bull.

Zo ook zijn chauffeur Willie van Dijk die in eerste instantie geen Renault-fan was. Maar vanaf het moment dat hij op een Renault ging rijden klikte het en is hij een Renault Trucks-fan geworden. ”Het rijcomfort van de Renault vind ik helemaal geweldig. Het is een genot om met zo’n auto te rijden”, aldus Willie van Dijk. 

Renault Trucks-kalender 2020

De twaalf mooiste Renault-trucks van 2019 zijn het komende jaar te bewonderen in de nieuwe Renault Trucks-kalender voor 2020. Per maand is één van de twaalf mooiste trucks te zien, zodat iedere maand een winnende truck in de picture staat.

De Top 12 is als volgt samengesteld:

1. Willie van Dijk & Ardie Bull – Bull Pallets

2. Bas van Herk – B.A. van Herk Transport

3. Arie de Jong – Arie de Jong Transport

4. Remco Vink – C. Vermeulen

5. Jarno van der Sangen – Van der Sangen Transport Schijndel

6. Jelle Kramer – C. Vermeulen

7. Jacques Drenth & Geert Hendrik Beukema – Postma

8. Jordi Vaneman – Collé Rental en Sales

9. Rick Dol – Leemans

10. Dave Schwiebbe – Bergman Transport

11. Danny Groothuis – Rombout

12. Jos Verheijden – Verheijden Transport

Kalender bestellen

De nieuwe Renault Trucks-kalender 2020 is hier online te bestellen tot eind november.

Over Renault Trucks 

Renault Trucks biedt een uitgebreid voertuigengamma – van 2,8 tot 120 ton – geschikt voor leveringen in de stad, goederendistributie, constructie en lange afstandsvervoer. Het volledige gamma, van de Renault Master tot de zwaarste bouwvoertuigen, is in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Renault Trucks is onderdeel van de Volvo Group: een van ’s werelds vooraanstaande fabrikanten van trucks, bussen, uitrusting voor de bouw en aandrijfsystemen voor scheepvaart en industriële toepassingen. De Volvo Group levert bovendien complete oplossingen op het gebied van financieringen en service. 

nog niet uitgelezen?
lees hier meer