Nieuwsbrief juli 2016

REVOLUTIONAIR

‘JAN VAN DAM MACHINE TRANSPORT NEEMT VOLVO FM500 8X4 MET 300TM ERKIN KRAAN IN GEBRUIK.’

Ondernemer Jan van Dam uit Oudewater zit al meer dan 25 jaar in de transportwereld en hij blijft zoeken naar nieuwe oplossingen en innovaties. De trucks in zijn wagenpark worden beter, slimmer en handiger. De nieuwste aanwinst is de door Van Dijk Woerden geleverde Volvo FM500 8x4 met een 300Tm Erkin kraan. Tijd om Jan eens te vragen over zijn ondernemerschap, ervaringen en natuurlijk zijn visie op trucks.

>> Lees verder

VAN DIJK TRUCKS DEALER VAN HET JAAR

Voor de zesde maal in zeven jaar is Van Dijk Trucks, met vestigingen in Culemborg, Utrecht en Woerden, beste Volvo Trucks-dealergroep van het jaar geworden. Van Dijk Trucks kwam als winnaar naar voren in het jaarlijkse REx (Retail Excellence) klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks.

>> Lees verder

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

Tijdens de vakantieperiode zijn wij op werkdagen open van 8:00 tot 17:15 uur. Onze openingstijden op zaterdagochtend wijzigen niet. Buiten deze openingstijden wij, zoals gebruikelijk, voor noodgevallen bereikbaar.
Culemborg: 18 juli t/m 26 augustus
Utrecht: 11 juli t/m 5 augustus
Woerden: 25 juli t/m 12 augustus

Fijne vakantie toegewenst

VOLVO FMX 10X4 ASFALTKIPPER VOOR DE JONG ZUURMOND

Van Dijk Culemborg heeft onlangs een Volvo FMX 460 10x4 asfaltkipper geleverd aan De Jong Zuurmond Infrabeheer, Onderhoud & Services. De kipperopbouw is geleverd door Hyva. De vijfasser zal worden ingezet bij onderhoudswerkzaamheden aan asfaltwegen en in het winterseizoen tevens voor gladheidsbestrijding. Met deze Volvo bouwtruck koos De Jong Zuurmond voor maximale exploitatiemogelijkheden, onder meer door de grote bodemvrijheid en een flink laadvermogen.

>> Lees verder

VEILIG VERZEKERD

Natuurlijk bent u zuinig op uw kostbare materieel. Volvo biedt een zeer complete verzekering speciaal voor nieuwe Volvo-trucks. De voordelen: een ruime dekking, snel en vakkundig schadeherstel met behoud van garanties, een zorgeloze financiële afhandeling, korting op uw eigen risico!

>> Lees meer over Volvo Trucks Verzekeringen
Van Dijk Culemborg BV
Rolweg 13
4104 AV Culemborg
Tel.: 0345 51 88 50
Van Dijk Utrecht BV
Otto Hahnweg 8
3542 AX Utrecht
Tel.: 030 240 97 40
Van Dijk Woerden BV
Rosmolenlaan 5
3447 GL Woerden
Tel.: 0348 439 030
www.vandijktrucks.nlDisclaimer
Van Dijk Groep respecteert en beschermt uw privacy. Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf hebt en alle persoonlijke informatie die u ons geeft, wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. Van Dijk Groep geeft u steeds de mogelijkheid deze informatie niet te ontvangen. Het volstaat om te klikken op de link onderaan de e-mail die u krijgt. Indien u uw gegevens wil aanpassen, dan kan u dat doen door het versturen van een e-mail.
De inhoud van deze e-mail is het auteursrechtelijk beschermde eigendom van Van Dijk Groep, dochterondernemingen en/of licentiehouders. Alle rechten voorbehouden. De verveelvoudiging, overdracht, verspreiding of opslag van informatie, met inbegrip van maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en geluid anders dan voor privédoeleinden is niet toegestaan zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Van Dijk Groep, tenzij anders aangegeven. Het aanbrengen van wijzigingen in de inhoud is uitdrukkelijk verboden.