Deze nieuwsbrief informeert u over de Volvo's van Van Dijk Trucks.

 
 

  

 
 
 

Nieuwsbrief maart 2017

 
 
 

260 TON VOOR G. VLASTUIN TRANSPORT

G. Vlastuin Transport in Renswoude heeft onlangs een Volvo FH16 8x4 tridem met I-Shift automatische versnellingsbak met kruipversnellingen in gebruik genomen. De trekker heeft een maximaal combinatiegewicht van 260 ton en is gebouwd voor internationaal zwaartransport van onder meer windmolens op moduletrailers. De bijzondere truck werd geleverd door Volvo Trucks-dealer Van Dijk Culemborg.

>> Lees verder 

 
 
 

NIEUWE VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION 2017-2018

De Volvo FH en FH16 zijn vanaf nu beschikbaar in een exclusieve Volvo Ocean Race uitvoering. De speciale Limited Edition trucks die voor de komende Volvo Ocean Race 2017-2018 zijn ontwikkeld, combineren een exceptionele uitrusting met een uniek design en worden in een beperkte oplage geproduceerd. Klanten kunnen daarnaast kiezen voor verschillende optionele pakketten om de veiligheid en prestaties nog verder te verhogen.

>> Lees verder 

 
 
 

>KOK LEXMOND B.V. TROTS OP NIEUWE FH

Kok Lexmond B.V. heeft twee nieuwe Volvo FH Globetrotters in gebruik genomen. De Volvo FH 540 8x4 werd door Van Dijk Culemborg eind januari afgeleverd en de FH 540 10x4 staat sinds afgelopen zaterdag op het terrein van het breed gespecialiseerde onderneming. De twee nieuwe voertuigen zijn compleet uitgevoerd en in alle opzichten klaar voor het zware werk.

>> Lees verder 

 
 
 

Zaterdag 8 april organiseert Van Dijk Culemborg een open dag. De vestiging is verbouwd en Van Dijk laat graag iedereen kennis maken met het vernieuwde pand en de producten van Volvo Trucks en Renault Trucks. Het wordt een feestelijke familiedag vol activiteiten voor kinderen én volwassenen. Een goede manier om weer eens ouderwets bij te kletsen.

Tijdens het open huis zal de stiching Tele Family de invulling van de catering en (spel)activiteiten verzorgen. Deze bijzondere organisatie ontwikkelde reeds een complete basisschool in de Likoni sloppenwijk van Mombasa (Kenia) en spaart nu voor de tweede fase van de bouw van een vakschool.

>> Lees verder 

 
 
 

NU OOK VOLVO FE EASY CONCEPT 

Volvo Trucks introduceert nu de Volvo FE Easy Concept: een volledig gespecificeerde én compleet opgebouwde truck. Het concept beschikt over grote flexibiliteit in uitvoering en een kwalitatief uitstekende laadbak. Ook de reeds bestaande Volvo FL Easy Concept is vernieuwd. Er zijn verschillende opties toegevoegd waardoor er maatwerk geleverd kan worden tegen een standaard scherpe prijs. Bovendien zijn de trucks voorzien van Volvo’s Forward Collision Warning met noodremfunctie.

>> Lees verder 

 
 
 

Van Dijk Culemborg
Rolweg 13
4104 AV Culemborg
T. 0345 544 640

Van Dijk Utrecht
Otto Hahnweg 8
3542 AX Utrecht
T. 030 240 97 40
Van Dijk Woerden
Rosmolenlaan 5
3447 GL Woerden
T. 0348 439 030vandijktrucks.nl