Deze nieuwsbrief informeert u over de Volvo's van Van Dijk Trucks.

 
 

  

 
 
 

Nieuwsbrief december 2017

 
 
 

CB GAAT RIJDEN MET SAFETY TRUCK VOLVO

Minder verkeersongelukken en meer bewustwording voor veiliger weggedrag bij vrachtwagenchauffeurs en medeweggebruikers: dat is de reden dat Volvo Trucks Nederland een demovloot van 11 safety trucks heeft ontwikkeld. Logistiek dienstverlener CB gaat gebruikmaken van een van de safety trucks en breidt zo zijn wagenpark tijdelijk uit. Vrijdag leverde Van Dijk Culemborg de safety truck af bij CB in Culemborg.

>> Lees verder 

 
 
 

EERSTE NEDERLANDSE VOLVO FH500 GLOBETROTTER 8X2 WIDESPREAD

De Hoop Wegtransport B.V. heeft onlangs een Nederlandse primeur in ontvangst mogen nemen. In samenwerking met onder andere Van Dijk Trucks Woerden werd een unieke Volvo FH 8x2 widespread met een totaal toegestaan maximaal gewicht van 41,5 ton samengesteld.

>> Lees verder 

 
 
 

NIEUW ACCUSYSTEEM VOOR VOLVO-TRUCKS

Volvo Trucks introduceert een nieuw accusysteem voor de Volvo FH en Volvo FM. Het systeem levert voldoende vermogen voor alle functies in de cabine en vermindert tevens het risico op stilstand door lege accu’s.

>> Lees verder 

 
 
 

NIEUWE VOLVO LNG LEVERT DEZELFDE PRESTATIES ALS DIESEL MET MINDER UITSTOOT

Volvo Trucks introduceert zware trucks die voldoen aan Euro 6 op LNG (Liquefied Natural Gas) en bio-LNG. De nieuwe trucks leveren dezelfde prestaties, rijeigenschappen en een vergelijkbaar brandstofverbruik als de dieselmodellen van Volvo. De CO2-uitstoot van de nieuwe trucks is echter 20¬100% lager dan die van vergelijkbare diesel-modellen. De nieuwe Volvo FH LNG en Volvo FM LNG zijn beschikbaar met 420 of 460 pk voor zwaar regionaal en internationaal transport.

>> Lees verder 

 
 
 

NIEUWE VOLVO FMX 8X8

Volvo Trucks kan nu een Volvo FMX 8x8 met een GVW van 44,5 ton leveren. Het voertuig heeft een uitstekende gewichtsverdeling door de asopstelling met een vooras en drie achterassen. Door de kruipversnellingen en de drie hydraulisch geveerde achterassen beschikt de truck over een goede terreinvaardigheid.

>> Lees verder 

 
 
 
 

Van Dijk Culemborg
Rolweg 13
4104 AV Culemborg
T. 0345 544 640

Van Dijk Utrecht
Otto Hahnweg 8
3542 AX Utrecht
T. 030 240 97 40
Van Dijk Woerden
Rosmolenlaan 5
3447 GL Woerden
T. 0348 439 030vandijktrucks.nl