Van Dijk Trucks is uitgeroepen tot beste Volvo Trucks-dealer van Nederland 2024

maart 27, 2024

In het jaarlijkse Retail Excellence-klanttevredenheidsonderzoek van Kantar is Van Dijk Trucks, met vestigingen in Woerden, Utrecht en Culemborg, opnieuw uitgeroepen tot de beste Volvo Trucks-dealer van Nederland.

Wij zijn buitengewoon trots dat wij voor de 13e keer in 14 jaar zijn verkozen tot beste Volvo Trucks-dealer van het jaar. Op dinsdagmiddag 26 maart jl. kreeg George Seitzinger – Algemeen Directeur Van Dijk Groep – deze trofee overhandigd door Rene van Zuilen – director Service Market & Retail Development Volvo Trucks Nederland. ‘Deze prijs is voor ons team!’, aldus George Seitzinger. 

Het onafhankelijke REx-onderzoek van Volvo Trucks wordt jaarlijks in heel Europa uitgevoerd door onderzoeksbureau Kantar. Er wordt naar de loyaliteit en tevredenheid onder de klanten van diverse dealers onderzocht. Deze zijn worden verdeeld in de categorieën Sales & Delivery en Workshop & Parts. In 2023 heeft Van Dijk Trucks de hoogste gecombineerde score behaald in het klanttevredenheidsonderzoek. 

Voor de dertiende keer in veertien jaar tijd is Van Dijk Trucks uitgeroepen tot beste Volvo Trucks-dealer. Vooral de goede service, het vakkundige, vriendelijke en behulpzame team van vakmensen en de oplossingsgerichtheid worden geroemd. Klanten voelen zich gezien en gewaardeerd, blijkt uit het onderzoek.

nog niet uitgelezen?
lees hier meer