Renault Trucks toont zijn bouwvoertuigen op kipper event

augustus 30, 2022

RENAULT TRUCKS TOONT ZIJN BOUWVOERTUIGEN OP KIPPER EVENT


Ervaring in het zware werk
Renault Trucks heeft een uitstekende reputatie waar het gaat om terreinvoertuigen. Vooral de woestijntrucks die de fabrikant in het midden van de vorige eeuw bouwde waren indrukwekkend, maar recenter was de Kerax ook een bijzonder populair bouwvoertuig. De uiterst terreinvaardige Renault Trucks worden in grote delen van de wereld ingezet.

In Nederland heeft Renault Trucks vanaf dit jaar een dedicated team aangesteld met een specifieke focus op constructie- en bouwvoertuigen.

De fabrikant heeft samen met diverse ontwikkelingspartners mogelijkheden ontwikkeld waarbij de trucks aangepast worden, zodat ze qua asconfiguratie en aslasten voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

Voertuigen op de stand
Op de stand van Renault Trucks in Markelo zijn naast de C 10×4 ook een Renault Trucks K 6×6, een K 10×8, een K 8×6, een T 6×2 low cab en een Renault Trucks Master 4×4 te zien.

Demo rijden op 1 km lange zandbaan
Tijdens het Kipper Event is er ook de gelegenheid om zelf te ervaren hoe de Renault Trucks-bouwvoertuigen zich gedragen in het zand. Renault Trucks heeft een K 8×8 en een Renault Trucks K 10×8 klaar staan die in de praktijk getest kunnen worden op een speciale zandbaan van 
1 kilometer lang.

Het Kipper Event is gratis toegankelijk op vrijdag 9 (van 11.00 uur tot 21.00 uur) en zaterdag 10 september (van 07.00 – 17.00 uur) a.s. Op de website van het event is aanvullende informatie te vinden.

Het team van Renault Trucks Nederland is beide dagen aanwezig om alle geïnteresseerden te informeren over de diverse mogelijkheden die de Renault Trucks C en K ranges bieden.

nog niet uitgelezen?
lees hier meer