2 jaar garantie op originele Volvo Trucks-onderdelen

26 February 2018

Uw truck op de weg houden, daar gaat het om. Daarom bieden we nu 2 jaar garantie op alle originele Volvo Trucks-onderdelen indien montage plaats vindt in uw Van Dijk Trucks werkplaats. Deze garantie geldt sinds 1 januari 2018 en dekt reparatie of vervanging van onderdelen. Zelfs van daaropvolgende schade. Zie het als een garantie op uw business.

Uw truck op de weg houden. Daar gaat het om. Originele Volvo Trucks-onderdelen zijn cruciaal om stilstand te beperken en uw winst te optimaliseren. Ze zijn ontworpen om perfect te passen en te functioneren in de vrachtwagens van Volvo Trucks. 

Garantie op uw business

Aangezien we uw transportoplossing zo compleet mogelijk willen maken, biedt Van Dijk Trucks 2 jaar garantie op alle originele Volvo Trucks-onderdelen. Dit geldt alleen op onderdelen die vanaf 1 januari 2018 gemonteerd worden bij uw geautoriseerde Volvo Trucks-dealer. Deze garantie dekt reparatie of vervanging van onderdelen. Zelfs van daaropvolgende technische gevolgschade, een extra garantie op uw business!

Meer weten over onze originele Volvo Trucks-onderdelen?
Neem contact op met uw vestiging!

 

Terug