• Vijf nieuwe LNG-vrachtwagens voor CB

    17 december verwelkomde logistiek dienstverlener CB vijf nieuwe LNG-vrachtwagens. Deze vervangen vijf dieselauto’s uit CB’s wagenpark. CB zet zijn LNG-vrachtwagens in op lange afstanden in Nederland en Belgie en bespaart daarmee 23 procent op CO2-uitstoot.
  • 17 december verwelkomde logistiek dienstverlener CB vijf nieuwe LNG-vrachtwagens. Deze vervangen vijf dieselauto’s uit CB’s wagenpark. CB zet zijn LNG-vrachtwagens in op lange afstanden in Nederland en Belgie en bespaart daarmee 23 procent op CO2-uitstoot.
  • Als eerste organisatie wereldwijd heeft internationaal waste-to-productbedrijf Renewi een order voor een elektrische Volvo-truck geplaatst. De Volvo FE Electric 6x2 met elektrische kraakpersopbouw wordt ingezet voor het inzamelen van bedrijfsafval in binnenstedelijke gebieden. Het actief kunnen...
  • Volvo Trucks Nederland timmert hard aan de weg in het bouwsegment. De fabrikant is al vijf jaar marktleider. Naast tal van innovaties voor het zwaardere en off-road segment liggen vooral de maatwerkoplossingen die geboden kunnen worden hieraan ten grondslag. 
Terug