PROFIT OF OWNERSHIP

Profit of ownership ontstaat dankzij de methode van FLIQX op alle andere onderdelen in de keten. Naast data-analyse kijken we bijvoorbeeld ook naar onderstaande punten.

 

CHAUFFEURS OPLEIDEN

De chauffeur is een cruciale factor in efficiënt transport. FLIQX zorgt ervoor dat de chauffeur beschikt over de meest actuele kennis over en van moderne transportmiddelen en vaardig is om deze toe te passen. Alleen met de juiste kennis en vaardigheid is een chauffeur in staat om het maximale uit een moderne vrachtwagen te halen tegen zo laag mogelijke kosten. Zo laag mogelijke brandstofkosten, zo laag mogelijke schadekosten en bijvoorbeeld lage onderhoudskosten.

 

RIJDGEDRAG TRAINEN

Een moderne truck vraagt veel van de chauffeur. Het gedrag van de chauffeur heeft evenredig veel invloed op de prestaties van de truck. Op afgesloten terreinen worden chauffeurs in staat gesteld te ervaren wat de invloed van hun rijgedrag is en waar voordelen te behalen zijn.

 

TRANSPORTMIDDELEN

FLIQX weet als geen ander welk transportmiddel past bij uw soort van vervoer. U geeft aan welk transport u doet. Wij adviseren u over de optimale aandrijflijn en configuratie. FLIQX rekent u voor welke looptijden optimaal zijn en welke optimalisering mogelijk is.

 

COMMUNICATIE

Vooruitstrevend transport kan niet meer zonder telematica. FLIQX kent de systemen en verwerkt de beschikbare data tot bruikbare informatie.

 

UPTIME

En hoewel we u graag zien als klant, we zien uw truck het liefst zo min mogelijk in de werkplaats. FLIQX stelt in overleg met u een planning op voor het reguliere onderhoud. Met behulp van uitgekiende planningsprogramma’s zorgen wij voor aanpassing van de onderhoudsplanning als het gebruik van de truck daar om vraagt. Met het juiste onderhoudscontract garandeert FLIQX u een 100% beschikbaarheid!

Terug