Powered by van dijk groep

De truckmobility
denktank

Die leidt tot concrete ondersteuning van jouw wagenpark

OVER FLIQX

JAREN LANGE ERVARING
OOG VOOR INNOVATIE

FLIQX, onderdeel van de Van Dijk Groep, maakte in 2014 een vliegende start. Een grote klant van Van Dijk zocht met spoed een nieuwe leasemaatschappij. Hun leverancier was failliet gegaan. Van Dijk stond met raad en daad klaar en enkele maanden later was FLIQX een feit.

FLIQX richt zich in de eerste plaats op klanten van Van Dijk. Maar uiteraard helpen we andere partijen ook graag. Wat FLIQX uniek maakt, is dat we niet alleen kunnen voorzien in beheer, advies, analyses en rapportages; gezien de mogelijkheden binnen de Van Dijk Groep kunnen we ook concrete operationele oplossingen bieden. Denk aan levering van nieuwe transportmiddelen, onderhoud, reparatie, schadeherstel, huurvoertuigen, bestelwagens, enzovoort. En met de achtergrond in de truckwereld staan we altijd hands-on klaar voor onze klanten.

Gezien de diversiteit en ervaring binnen de groep kunnen we terugvallen op onze medewerkers die voldoende expertise in huis hebben met betrekking tot techniek, ICT, administratie, finance en onderhoud.

En is er geen standaardoplossing? Dan ontwikkelen en leren we graag samen met onze klanten, om de beste manier te vinden.

NEEM DIRECT CONTACT OP
MET ONZE EXPERT

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze expert Marco van Bochove. Hij vertelt je graag alles over FLIQX.

MARCO VAN BOCHOVE