• FLIQX is ontstaan uit de behoefte van onze klanten om meer inzicht te hebben in de prestaties van het wagenpark dan nu het geval is. De nieuwe economie vraagt telkens om meer efficiëntie en de transporteur stuurt steeds meer op harde cijfers. Het wagenpark levert al veel data, maar hoe kunnen we die data rangschikken en ervan leren en naar handelen? Hoe kunnen we niet alleen de kosten per kilometer berekenen, maar wat levert die kilometer nu eigenlijk op. Kortom: Profit of ownership!

WAGENPARKBEHEER 3.0

FLIQX is de leverancier van (financiële) diensten, data, informatie en vakmanschap waarmee transporteurs en vervoerders in staat zijn hun wagenpark en chauffeurs optimaal te laten presteren.

WAGENPARKBEHEER 3.0: VAN DATA NAAR OVERZICHT NAAR INZICHT.

DE KRACHT VAN FLIQX:

WE BENADEREN UW WAGENPARK VANUIT DRIE STAPPEN.

Wagenparkbeheer 1.0

Uw wagenpark beheren

Zorgen dat alles rondom uw voertuigen goed en tijdig geregeld is.

Wagenparkbeheer 2.0

Rapportages

Real time internettools en advies over en voor uw wagenpark.

Wagenparkbeheer 3.0

FLIQX

Samen met u uw profit of ownership verhogen. Wij rapporteren niet alleen, maar geven ook praktisch advies over belangrijke zaken als inzet, beschikbaarheid, brandstofverbruik, chauffeursgedrag, schadebeheer.

In stap 3.0 maken wij dus het grote verschil, want rapporten met data zonder aanbevelingen en verbeterpunten, daar houden wij niet van!

WAAROM FLIQX

Wij hebben ervaring op het gebied en wij zijn hier de hele dag mee bezig. Wij hebben de beschikking over een grote hoeveelheid gegevens. Wagenparken kunnen vergeleken worden met normverwachtingen, zodat duidelijk kan worden gemaakt waar en hoeveel besparingen zijn te realiseren. Wij beschikken over online tools zodat ook de klant direct inzicht heeft in de prestaties van het wagenpark.

HOE WERKT HET?

FLIQX komt geheel vrijblijvend bij u langs. We starten met het luisteren naar uw behoeften en wensen. Wij maken daarna een eerste aanbeveling en maken een overzichtelijk kostenplaatje.
Afhankelijk van uw behoefte bepalen wij onze dienstverlening. We werken daarbij met modules, die u eenvoudig kunt selecteren of weglaten.

 

MEER WETEN?

Bel of mail Marco van Bochove. Hij vertelt u graag alles over FLIQX.

Terug