Laat tijdig uw airco reinigen

18 March 2015

Na de winterperiode zit er vaak een vreemd luchtje in het aircosysteem. Reinigen is dan de enige optie, want wanneer een aircosysteem slecht presteert, heeft dit een directe en nadelige invloed op de prestaties van de chauffeur. 

Vooral tijdens een natte winter en lente wordt de airco vaak gebruikt om te drogen. Door deze vochtigheid kunnen in het aircosysteem bacteriële besmettingen ontstaan die tot vele klachten kunnen leiden, zoals misselijkheid, vermoeidheid en allergieën. 

Het is daarom verstandig om voor de start van de zomer uw aircosysteem te laten reinigen bij uw Volvo Trucks-dealer Van Dijk Trucks.

Bezoek één van onze vestigingen of neem contact met ons op. 

Trainingen

 • BHV Bedrijfshulpverlening

  In een korte tijd worden de vaardigheden aangereikt om de bedrijfshulpverlening in uw bedrijf (mede) gestalte te geven.
 • Training digitale tachograaf

  De training geeft inzicht in wetgeving, zoals rij- en rusttijden en hoe deze effectief kunnen worden toegepast. Daarnaast leert men in meer over hoe men een positieve invloed kan hebben...
 • Van Dijk Chauffeursdag

  Tijdens de gezellige Van Dijk Chauffeursdag welke dit jaar gehouden zal worden in Enspijk komen er tal van leerzame en spectaculaire onderwerpen voorbij. Deze training biedt een...
 • Zuinig rijden

  De training ‘Zuinig rijden’ leert chauffeurs om zo efficiënt mogelijk om te gaan met hun truck en de kosten voor brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden.
Chauffeurs trainingen
Terug