Laat tijdig uw airco reinigen

18 March 2015

Na de winterperiode zit er vaak een vreemd luchtje in het aircosysteem. Reinigen is dan de enige optie, want wanneer een aircosysteem slecht presteert, heeft dit een directe en nadelige invloed op de prestaties van de chauffeur. 

Vooral tijdens een natte winter en lente wordt de airco vaak gebruikt om te drogen. Door deze vochtigheid kunnen in het aircosysteem bacteriële besmettingen ontstaan die tot vele klachten kunnen leiden, zoals misselijkheid, vermoeidheid en allergieën. 

Het is daarom verstandig om voor de start van de zomer uw aircosysteem te laten reinigen bij uw Volvo Trucks-dealer Van Dijk Trucks.

Bezoek één van onze vestigingen of neem contact met ons op. 

Trainingen

 • Van Dijk Chauffeursdag (U-24)

  Tijdens de gezellige Van Dijk Chauffeursdag welke dit jaar gehouden zal worden in Enspijk komen er tal van leerzame en spectaculaire onderwerpen voorbij. Deze training biedt een...
 • Digitale tacho (U-23)

  De training geeft inzicht in wetgeving, zoals rij- en rusttijden en hoe deze effectief kunnen worden toegepast. Daarnaast leert men in meer over hoe men een positieve invloed kan hebben...
 • Verkeerseducatie (U-47)

  Het doel van de opleiding Verkeerseducatie (U47) is het updaten en weer op peil brengen van de kennis van verkeers- en gedragsregels en de betekenis van verkeerstekens en aanwijzingen.
 • Zuinig rijden (W-01)

  De training ‘Zuinig rijden’ leert chauffeurs om zo efficiënt mogelijk om te gaan met hun truck en de kosten voor brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden.
Chauffeurs trainingen
Terug