Ik & mijn Van Dijk Truck

6 August 2015

DEEL JOUW VAN DIJK TRUCK


Zelf in de schijnwerpers staan, het kan met de nieuwe webapp Ik en mijn Van Dijk Truck. Je kunt je eigen truck uploaden, de truck van een collega ranken en je maakt bovendien iedere maand kans op een prachtige afdruk van jouw foto op aluminium. De regels zijn simpel: plaats jouw truck in de App en wacht af hoeveel likes jouw truck krijgt. De truck met de meeste likes in die maand, wordt vereeuwigd op aluminum.

>>Doe mee!

Trainingen

 • Van Dijk Chauffeursdag (U-24)

  Tijdens de gezellige Van Dijk Chauffeursdag welke dit jaar gehouden zal worden in Enspijk komen er tal van leerzame en spectaculaire onderwerpen voorbij. Deze training biedt een...
 • Digitale tacho (U-23)

  De training geeft inzicht in wetgeving, zoals rij- en rusttijden en hoe deze effectief kunnen worden toegepast. Daarnaast leert men in meer over hoe men een positieve invloed kan hebben...
 • Verkeerseducatie (U-47)

  Het doel van de opleiding Verkeerseducatie (U47) is het updaten en weer op peil brengen van de kennis van verkeers- en gedragsregels en de betekenis van verkeerstekens en aanwijzingen.
 • Zuinig rijden (W-01)

  De training ‘Zuinig rijden’ leert chauffeurs om zo efficiënt mogelijk om te gaan met hun truck en de kosten voor brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden.
Chauffeurs trainingen
Terug