Even voorstellen: Jan Bongaerts Renault Sales Manager

28 August 2019

Begin deze maand is Jan Bongaerts begonnen als Renault Sales Manager bij Van Dijk Trucks. ‘Aan mij de eervolle taak om Renault Trucks vanuit de vestigingen in Utrecht, Woerden en Culemborg te vertegenwoordigen. Mijn doel is om zo snel mogelijk de klanten en hun wensen te leren kennen. Van Dijk is traditioneel gezien sterk met Volvo Trucks en nu is het tijd om ook van Renault Trucks een sterke tak te maken’.  

Verkoopervaring

Jan vindt het een mooie uitdaging. ‘Ik heb ruime ervaring met verkoop van bedrijfswagens en aanverwante producten. In mijn laatste baan hield ik me voornamelijk bezig met advisering en verkoop van werkplaatsinrichting, maar verkoop van trucks spreekt me meer aan. Relaties onderhouden en het wensenpakket van de klant vertalen naar een transportoplossing, is een uitdaging die ik met veel energie aan ga. Bovendien heeft Renault Trucks een compleet productengamma voor lange afstand en distributie, bouwvoertuigen en lichte bedrijfswagens. 

Klantgerichte benadering als basis

De topproducten van Renault, samen met de geprezen klantgerichte benadering en de sterke aftersales organisatie van Van Dijk zijn de basis voor een ambitieuze groeidoelstelling. ‘Van Dijk Trucks heeft zijn sporen in de markt reeds verdiend en behoort al jaren tot de beste dealers van Nederland. Een betere start kun je je niet wensen. Kortom, ik zit helemaal op m’n plek.’’

Team is compleet

Met de komst van Jan is het Renault team compleet. Met Tino Bokma en Mike de Rover voor de verkoop van de lichte Renault bedrijfswagens en Jan Bongaerts die zich vooral richt op het zware segment Renault Trucks.

 

 

Trainingen

 • Van Dijk Chauffeursdag (U-24)

  Tijdens de gezellige Van Dijk Chauffeursdag welke dit jaar gehouden zal worden in Enspijk komen er tal van leerzame en spectaculaire onderwerpen voorbij. Deze training biedt een...
 • Digitale tacho (U-23)

  De training geeft inzicht in wetgeving, zoals rij- en rusttijden en hoe deze effectief kunnen worden toegepast. Daarnaast leert men in meer over hoe men een positieve invloed kan hebben...
 • Verkeerseducatie (U-47)

  Het doel van de opleiding Verkeerseducatie (U47) is het updaten en weer op peil brengen van de kennis van verkeers- en gedragsregels en de betekenis van verkeerstekens en aanwijzingen.
 • Zuinig rijden (W-01)

  De training ‘Zuinig rijden’ leert chauffeurs om zo efficiënt mogelijk om te gaan met hun truck en de kosten voor brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden.
Chauffeurs trainingen
Terug