Nieuwsbrief maart 2016

FLEX-TRANSPORT B.V. WEG VAN DE VOLVO PERFORMANCE EDITION

Raymond van Driel, eigenaar van Flex-driver B.V. en Flex-transport B.V., viel als een blok voor de nieuwe Volvo Performance Edition. “Zo’n speciale truck is zeer gewild. Het is nu al een hebbeding, maar dat wordt straks alleen nog maar gekker.”

>> Lees verder

16 APRIL VAN DIJK CHAUFFEURSDAG VEEL OFF ROAD SPEKTAKEL!

De gezellige Van Dijk Chauffeursdag biedt een prettige afwisseling van theorie en praktijk en telt voor zeven uur mee voor Code 95. Speciaal dit jaar: we gaan off-road met de Volvo FMX. De dag vindt plaats op de Evenementenlocatie EVM19, in Maurik.

>> Meer informatie en inschrijven

NIEUW: I-SHIFT MET KRUIPVERSNELLINGEN

Volvo Trucks introduceert een nieuw lid voor de I-Shift-familie: I-Shift met kruipversnellingen. De nieuwe versnellingen die zijn toegevoegd aan de automatische versnellingsbak leveren een uitzonderlijk startvermogen voor trucks die zware ladingen vervoeren onder lastige omstandigheden. Het systeem is geheel uniek voor in serie geproduceerde zware trucks.

>> Lees meer over de nieuwe I-Shift met kruipversnellingen

VOLVO TRUCKS DRIVERS’ FUEL CHALLENGE 2016

Van 1 maart t/m 31 mei 2016 kun je je tijdens de Volvo Code 95 praktijktrainingen kwalificeren voor de titel van Zuinigste Chauffeur van Nederland. Grijp nu je kans en kies voor een van onze Volvo praktijktrainingen. Wie weet vertegenwoordig je dan in september ons land bij de internationale finale in Zweden.

>> Hoe doe je mee en wat kun je winnen?

STAY IN POWER:
GEBRUIK UW ACCU OPTIMAAL

Een koude start met een zwakke accu: hét recept voor ongeplande stilstand. Zeker een comfortabele pauze met gebruik van stroomverbruikers zoals standkachel, audio en koffiezetapparaat vormt een ware uitdaging voor de accucapaciteit. Beperk het risico door u te houden aan onze vijf gouden regels en ‘stay in power’.

>> Naar de vijf gouden regels
Van Dijk Culemborg BV
Rolweg 13
4104 AV Culemborg
Tel.: 0345 51 88 50
Van Dijk Utrecht BV
Otto Hahnweg 8
3542 AX Utrecht
Tel.: 030 240 97 40
Van Dijk Woerden BV
Rosmolenlaan 5
3447 GL Woerden
Tel.: 0348 439 030
www.vandijktrucks.nl