logo

Van Dijk Trucks dealer van het jaar van Volvo Trucks en Renault Trucks

“EEN COMPLIMENT VOOR ALLE MEDEWERKERS”

“EEN COMPLIMENT VOOR ALLE MEDEWERKERS”
Voor de zesde maal in zeven jaar is Van Dijk Trucks, met vestigingen in Culemborg, Utrecht en Woerden, beste Volvo Trucks-dealergroep van het jaar geworden. Samen met Paashuis Bedrijfswagens is Van Dijk Trucks ook dealer van het jaar geworden van Renault Trucks, dat het klantentevredenheidsonderzoek dit jaar voor het eerst zelfstandig heeft uitgevoerd.

“Het is geweldig dat onze klanten ons opnieuw deze mooie prijs gunnen. Het is nooit vanzelfsprekend en een groot compliment voor alle medewerkers van Van Dijk Groep”, reageert George Seitzinger, algemeen directeur Van Dijk Groep. “Wij zijn de laatste twee jaar druk bezig geweest met de integratie van de Renault activiteiten en daardoor zijn wij extra blij met het resultaat”.

Zowel Renault Trucks als Volvo Trucks voeren jaarlijks een onafhankelijk klantentevredenheidsonderzoek (REx) uit. Het doel van het onderzoek is de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten te verbeteren. Uit het onderzoek kwam Van Dijk Trucks als beste Volvo Trucks-dealer naar voren op het gebied van sales en after sales. Het onderzoek van Renault Trucks dat tegelijkertijd is gehouden, laat zien dat Van Dijk Trucks ook voor dit merk de beste dealergroep is op het gebied van sales lichte bedrijfswagens en bestelwagens. Daarnaast is Van Dijk Trucks onderscheiden voor de after sales activiteiten van de totale range van Renault Trucks.

Naar de website »
Van Dijk Culemborg
Rolweg 13
4104 AV Culemborg
T. 0345 544 640
Van Dijk Utrecht
Otto Hahnweg 6
3542 AX Utrecht
T. 030 240 97 40
Van Dijk Woerden
Rosmolenlaan 5
3447 GL Woerden
T. 0348 439 030
www.vandijktrucks.nl
footer