Hoge temperaturen. Verfrissende aanbiedingen. 

HOGE TEMPERATUREN.
VERFRISSENDE AANBIEDINGEN.

VOLVO TRUCKS ZOMERACTIE

 
   
 
 

Hiermee komt u uitgerust op uw bestemming


 
 
 

Of u nu onderweg bent naar uw volgende bestemming of naar een plek om uw truck te parkeren, wij hebben een speciale zomerselectie van kwaliteitsproducten voor u.


Allemaal aantrekkelijk geprijsd zodat u uw hoofd koel kunt houden deze zomer en maximaal kunt presenteren.


Voor meer informatie bezoek onze website of neem contact met ons op.

 
 
 

AANBIEDINGEN GELDIG VAN 1 JUNI ​2016 TOT EN MET ​31 AUGUSTUS 2016

 
 
 
 

Powerbank

Strak vormgegeven draagbare batterij voor o.a. smartphones en tablets. Inclusief oplaadkabel voor de powerbank. Oplaadkabel voor uw apparaat niet inbegrepen. Lithium batterij. Vermogen 5000mAh. USB 2.0 aansluiting.


€ 12,-

 
 
 
 
 

Watertank

Tijdens een warme zomer is een fles water niet voldoende. Deze watertank met een capaciteit van ca. 6,5 liter is speciaal op maat gemaakt voor de Volvo FH. Zo heeft u altijd voldoende drinkwater tot uw beschikking.

Vanaf € 39,-

 
 
 
 
 

Luchtspuit

Blaas uw cabine schoon met deze originele luchtspuit. Deze luchtspuit levert een druk van max. 10 bar. De 2 meter lange leiding is van polyurethaan, dus slijtvast en toch flexibel.


€ 35,-

 
 
 
 
 

Zonnebril

Bescherm uw ogen tegen de felle zon en zorg voor optimaal zicht met deze stoere Volvo Trucks zonnebril.


€ 12,-

 
 
 
 
 

Truckmate S8100 navigatie

De S8100 heeft een 7 inch breedbeeld LCD-scherm. Hij berekent op basis van hoogte, lengte, breedte, gewicht en soort lading van uw truck een geschikte route die de ingegeven beperkingen vermijdt, zodat u veilig op de plaats van bestemming komt. Ook waarschuwt hij voor scherpe bochten en voor eventuele sterke zijwind bij viaducten. Naast een goed navigatiesysteem is de Truckmate standaard voorzien van o.a. bluetooth-handsfree technologie, DVB-T, een ingebouwde mp3/mp4-speler en bestaat de mogelijkheid om een camera aan te sluiten.


€ 435,-

 
 
 
 
 

Windgeleider

Ideale oplossing voor een tochtvrije ventilatie: deze stijlvolle windgeleider voorkomt onaangename wind en regen in de cabine. Belemmert het zicht niet en is eenvoudig te monteren. Wordt compleet als set geleverd voor één voertuig.


€ 119,-

 
 
 
 

Actieprijzen zijn exclusief btw en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. Prijzen zijn geldig van 1 juni 2016 tot en met 31 augustus 2016. Onder voorbehoud van tekst- en/of drukfouten.

 
 
 
 
 
 

Van Dijk Culemborg BV
Rolweg 13
4104 AV Culemborg
Tel.: 0345 51 88 50

Van Dijk Utrecht BV
Otto Hahnweg 8
3542 AX Utrecht
Tel.: 030 240 97 40

Van Dijk Woerden BV
Rosmolenlaan 5
3447 GL Woerden
Tel.: 0348 43 90 30


 
 

 
 
 

Disclaimer
Van Dijk Groep respecteert en beschermt uw privacy. Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf hebt en alle persoonlijke informatie die u ons geeft, wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. Van Dijk Groep geeft u steeds de mogelijkheid deze informatie niet te ontvangen. Het volstaat om te klikken op de link onderaan de e-mail die u krijgt. Indien u uw gegevens wil aanpassen, dan kan u dat doen door het versturen van een e-mail.
De inhoud van deze e-mail is het auteursrechtelijk beschermde eigendom van Van Dijk Groep, dochterondernemingen en/of licentiehouders. Alle rechten voorbehouden. De verveelvoudiging, overdracht, verspreiding of opslag van informatie, met inbegrip van maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en geluid anders dan voor privédoeleinden is niet toegestaan zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Van Dijk Groep, tenzij anders aangegeven. Het aanbrengen van wijzigingen in de inhoud is uitdrukkelijk verboden.