• Finalisten NK Veiligste Chauffeur bekend

    Tien beroepschauffeurs hebben zich gekwalificeerd voor de grote landelijke finale van het NK Veiligste Chauffeur op 9 juni. De halve finale vond zaterdag plaats tijdens de kennisdag in Beesd, waar de honderd veiligste chauffeurs van Nederland acte de présence gaven.
  • Tien beroepschauffeurs hebben zich gekwalificeerd voor de grote landelijke finale van het NK Veiligste Chauffeur op 9 juni. De halve finale vond zaterdag plaats tijdens de kennisdag in Beesd, waar de honderd veiligste chauffeurs van Nederland acte de présence gaven.
  • CB, een grote logistieke dienstverlener voor de markten media en healthcare, heeft getekend voor dertig nieuwe Volvo trucks. Van Dijk Culemborg is leverancier én partner.
  • Voor de nieuwste Van Dijk reportage rijden we mee met Ruthger van Mourik, eigenaar van het gelijknamige R. van Mourik Transport uit Tiel. In zijn nieuwe Volvo FH 500 8x2 bakwagen vervoert hij sinds november containers door heel Nederland én Duitsland! We spreken hem over de auto, het werk en...
Terug